Je hoort het zo vaak om je heen: ‘het enige wat we zeker weten, is dat we doodgaan’. Toch voelen we ons overvallen wanneer een dierbare overlijdt. Waar begin ik? Wat waren de wensen van de overledene? Wat is er allemaal mogelijk? Hoe fijn is het om u daar nu al eens over te laten inspireren? Om in alle rust kennis te maken met wat er allemaal mogelijk is.   

De volgende deelnemers laten u met liefde zien wat er allemaal mogelijk is. Wat dacht u van de uitvaartfiets? Of de herinneringskist? Of de uitvaartbus?

In ons land wordt tegenwoordig vooral gekeken naar het milieu en de eisen waaraan uitvaartkisten
moeten voldoen. Vanwege de toenemende vraag naar milieuvriendelijke producten kiest men steeds vaker voor massief hout. De gekweekte bomen worden voortdurend vervangen door nieuwe aanplant waardoor de bosomvang zelfs toeneemt. Een dure optie? "Dat hoeft niet." AkidiA maakt massief houten kisten betaalbaar. Wij beschikken namelijk over een eigen houtbewerkingsbedrijf, waar uitsluitend wordt gewerkt met goedgekeurd hout. Hierdoor brengen wij kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten op de markt.

AkidiA Uitvaartkisten
www.akidia.nl
info@akidia.nl

Als je iemand in je directe omgeving verliest heb je te maken met ongelofelijk veel verdriet.
Eén van de moeilijkste taken die zich na de uitvaart voordoet is, wat doen we met de spullen en de kleding van de overledene.
Wat doen we bijvoorbeeld met die zo geliefde trui van vader of die lievelingsjurk van moeder?
Daar willen en kunnen we geen afstand van doen.
Dat hoeft ook niet, want van bijna alle kleding kan een blijvende herinnering gemaakt worden.
Ik help jou bij je verdriet en gemis aan een waardevol, tastbaar aandenken aan je dierbare.

Wilma Korrel
Atelier Life Story
06 – 2917 5173 
www.atelier-lifestory.nl
wilma.korrel@hotmail.com

Na het afscheid van een dierbare draag je de herinneringen voor altijd met je mee. In je hart en in je gedachten. Met een gedenksieraad draag je de gemiste altijd zichtbaar bij je. Van oude trouwringen een nieuwe ring of ander sieraad ontwerpen, as verwerking en/of een lasergravure.

Ook voor het laten taxeren van de sieraden, wij helpen u graag en bespreken samen met u alle mogelijkheden.

Liesbeth Quaak en Kim Stöpler
Leidsestraatweg 6 | Woerden | 0348 – 41 27 91
lisbeth.quaak@kpnmail.nl
www.juwelierquaak.nl 

AR Video heeft jarenlange ervaring in het respectvol vastleggen van uitvaarten. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis, begraafplaats en tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later. Naast de uitvaartreportage is er nóg een oplossing om ervoor te zorgen dat nabestaanden toch de uitvaart kunnen meemaken; een live-stream. Hierdoor kan overal ter wereld meegekeken worden.

AR Video
Arthur Ike
06-54994036
www.arvideo.nl
info@arvideo.nl

Met vakmanschap en toewijding zet Artiverre Glasatelier emoties en herinneringen om in glas. Hierdoor ontstaan telkens weer unieke glazen grafmonumenten, evt. in combinatie met rvs of natuursteen. Met gebruikmaking van de juiste technieken heeft glas zich al jaren probleemloos bewezen als sterk en duurzaam materiaal voor toepassing in grafmonumenten. Wij hebben specialistische technische kennis in huis waardoor kleuren, teksten of foto’s tot in lengte van jaren gegarandeerd kunnen worden op behoud van schoonheid. Met creativiteit en inzet zetten wij uw wensen om in een tastbare vorm, waardoor ieder monument een onvergelijkbare drager wordt van een boodschap en erkenning van een geliefd mens.

www.artiverre.nl
info@artiverre.nl
06 – 1325 3119  

Samen met jou geef ik in woord en gebaar vorm aan het afscheid van degene die je lief was. Ik luister naar je verhalen en stel vragen die je zelf niet bedacht had. Door wat jij me vertelt schrijf ik een warm, persoonlijk en herkenbaar levensverhaal. Als het zo uitkomt maak ik een ritueel wat bij je past, voor een blijvende herinnering. Zo houd je de verbinding met degene die je moet missen.

Als rouwbegeleider help ik je een weg te vinden tijdens je zoektocht naar een leven na het afscheid.

Baaike Brand Begeleider bij afscheid en verlies
06 37 22 97 78
www.baaikebrand.nl
info@baaikebrand.nl

Haar liedjes brengt ze oprecht, puur en recht uit het hart ten gehore.
Ze heeft een breed repertoire aan bestaande liederen en schrijft eigen liedjes. Deze brengt ze tijdens diverse gelegenheden ten gehore. Van live op de radio tot in de kroeg en van theater tot uitvaart weet deze ruwe diamant harten te raken.

‘Ingetogen en gevoelig heeft Barbele een diepe indruk gemaakt op alle aanwezigen tijdens de crematieplechtigheid van mijn moeder toen ze het lievelingsnummer van mijn moeder - Fly away - ten gehore bracht.’
Frans Bauer: ‘Je liedjes zijn erg mooi!’

www.barbele.nl
info@barbele.nl
social media @BarbeleMusic

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere kist, mand of baar, dan bent u bij Beerenberg aan het juiste adres. Als geen ander zijn kunstenaars Dimitri Jagtenberg en Mark Beerens in staat om leven te geven aan de spreekwoordelijke ‘laatste jas’ van uw dierbare. Bloemen, spreuken, kunst, foto’s, muziek… iedere passie of hobby weten zij te vertalen naar een prachtig mooie, unieke uitvaartkist. Het belangrijkste van hun werk is misschien wel dat er troost uitgaat van een kist die zo mooi past bij de overledene.

Een ontwerp van Beerenberg is gratis en vrijblijvend, en een unieke kist kan binnen 24 uur bezorgd worden.

Beerenberg
Dimitri Jagtenberg
Mark Beerens
06-40581415
www.Beerenberg.nl


Het Groene Hart kent veel water. Het biedt ontspanning en plezier en speelt een belangrijke rol in het leven van veel bewoners. Waarom zou je je dierbare in een rouwauto vervoeren terwijl jullie zoveel mooie momenten hebben op het water? Wij begrijpen dat en zijn u graag van dienst met rouwvervoer op het water. Onze uitvaartboot is geschikt voor ongeveer 15 personen en de overledene. U kunt ook gebruik maken van extra volgboten.
In overleg met uw uitvaartondernemer kunnen wij op iedere gewenste plek afmeren en u ophalen. Wij varen in het Groene hart, de omgeving Leiden, Alphen, Woubrugge, Ter Aar, Boskoop, Zoeterwoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn. Andere plaatsen in overleg. Ook voor as-verstrooiingen op het water kunt u bij ons terecht. U vaart alleen met uw eigen gezelschap en indien u dat wenst ook zonder uitvaartleider of schipper.

www.boatsandbites.nl
boatsandbites@gmail.com
06 – 5118 7743

Foto's spelen een grote rol bij indrukwekkende momenten die we meemaken. Vaak hebben we beelden nodig om ons later details te kunnen herinneren. In 2007 had ik mijn eerste opdracht als fotograaf bij een uitvaart in mijn familie. Deze beelden bleken achteraf van grote waarde te zijn en een belangrijke aanvulling in het rouwproces.
Uitvaartfotografie is een specialistische tak in de professionele fotografie; niet elke fotograaf is een uitvaartfotograaf. Naast het aanleveren van alle foto's verzorg ik een album met een journalistieke reportage. Ik vertel het hele verhaal met beelden. Beelden van het afscheid en vooral van de troost.

Boy Hazes Uitvaartfotografie
www.boyhazes.nl
fotografie@boyhazes.nl

Bloemenband: een liefdevolle laatste bloemenomhelzing

Kunstenares Jantine Kraaijeveld innoveert sinds april 2020 uitvaarten en begrafenissen met een nieuw product: Bloemenband.
Een op maat gemaakte textiele rouwband, die stijlvol kan worden aangebracht op een open of gesloten kist of mand.
Een Bloemenband is in verschillende kleuren, modellen en textiel verkrijgbaar en telefonisch te bestellen op nummer 06-27318384.
Samen creëert u een prachtig en unieke laatste liefdevolle bloemenomhelzing.
...OGENTROOST...

www.bloemenband.nl

Afscheidsbloemen met gevoel en liefde
Bij het overlijden van een dierbare komen vele emoties los. Afscheidsbloemen kunnen bijdragen aan een gevoel van warmte en troost. Zij vertellen ook het verhaal van herinneringen.
Het is mijn passie om uw herinneringen en emoties, die ik graag bij u thuis bespreek, te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen met gevoel en liefde in een op de persoon afgestemd bloemstuk.

Cootje’s Bloemenlijn
0348 402517
06-57607618

CRETIO BIEDT U EEN NIEUW PERSPECTIEF
- Inleveren zelfstandigheid
- U wordt of bent mantelzorger
- U verliest een dierbare en/of wordt executeur
- U gaat (noodgedwongen) verhuizen
- U wilt het goed geregeld hebben
- U gaat scheiden

Wat moet u vooraf regelen als u het zelf niet meer kan of als u er zelf niet meer bent? En aan wie geeft u het vertrouwen als u uw naasten er niet mee wilt belasten?
We treden op als uw vertrouwenspersoon en kunnen de rol opnemen van: gevolmachtigde, (levens-) executeur, coördinator van uw zorg, administrateur, mentor, bewindvoerder en “ontzorger”. Dit doen wij altijd op een manier die bij u past. Neem gerust contact met mij op voor een oriënterend gesprek. Ik help u graag!

Renée ten Brink
Cretio partner in Woerden

06 – 517 301 14
r.ten.brink@cretio.nl
www.cretio.nl | www.mijnlevensdossier.nl 

Wij zijn er voor jou. Voor jou als erfgenaam, nabestaande. Maar ook voor jou bij het regelen van je eigen nalatenschap. Wanneer je zelf executeur bent, kunnen wij je vanaf de zijlijn coachen.
Met onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht in combinatie met de jarenlange ervaring en deskundigheid laten wij ieders laatste wens uitkomen.
Geen ergernis bij een erfenis.
Wij wensen je een zorgeloos leven toe

Tom Habraken ( Eigenaar en Executeur als Vereffenaar)
www.duetexecuteurs.nl | info@duetexecuteurs.nl
088 – 2484 848
Postbus 126 | 5690 AC Son en Breugel 

De Decobag© is een nieuw ontwikkeld product binnen de uitvaartbranche.
Een wade van ongebleekt katoen, waarop een zelf gekozen design aangebracht kan worden, handgeschilderd. Op deze manier kan uitdragen als waardig, liefdevol en warm ervaren worden. Enkele voordelen van de Decobag©:

1. Wij werken met biologisch afbreekbare materialen, wat goed is voor de natuur.
2. De Decobag© is over het algemeen een voordeliger keuze dan een kist of uitvaartwade
3. De Decobag© is gebruiksvriendelijk, functioneel en effectief gelijk.
4. Een mooie en eervolle uitdraging van de overledene.

Ik kom de Decobag© graag bij u demonstreren om de mooie en unieke eigenschappen van het product te laten zien. Ook de schragen en de opbaarplanken zijn bij mij verkrijgbaar.

www.decobag.nl
debbie@decobag.nl
06 – 5198 2755

Wij zijn een grote en professionele coöperatie met ruim 80 jaar ervaring. Het zit in ons DNA om voor iedereen van betekenis te willen zijn. DELA Domstede is gelegen op een mooie plek in Utrecht die voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.
Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.
Tijdens de Uitvaartmarkt Woerden op 21 mei vertellen Wilma Maaswinkel (uitverzorgster regio Utrecht ) en Danny Sandmann (medewerker locatie Domstede) u graag meer.

Crematorium Domstede
Proostwetering 8, 3543 AE Utrecht
www.dela.nl | 030 - 088 335 21 30 

Als toeleverancier en groothandel in de uitvaartbranche leveren wij:

• Onze 100% waterdichte duurzame kunststof urnenkelders in geheel Europa.
• Vormvast en 100% recyclebaar en geschikt voor 4 as-bussen.
• Het is een Nederlands product en wij leveren vanuit eigen voorraad.

Ook leveren wij glazen urnen in diverse kleuren en modellen via eigen import rechtstreeks vanuit de fabriek in Tsjechië. Onze urnenlijn heet: Voor altijd in ons hart. www.vooraltijdinonshart.nl.
Handgemaakte urnen van uitstekende kwaliteit. Onze urnen zijn makkelijk te vullen aan de onderzijde en worden gesloten door het bijgeleverde rvs sluitplaatje voorzien van de juiste tape. 

Lieve mensen, graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ina Eilander en woon in Hoogwoud. Als voordrachtkunstenares mag ik regelmatig uit eigen werk voordragen zowel in West Friesland als door heel Nederland. Roime en verhale in ’t Westfriese dialect maar ok in het gnappies Nederlands.

Tijdens uitvaarbeurzen draag ik regelmatig voor uit mijn bundel met gedichten rondom het overlijden.
Voor meer informatie kijk op www.inaeilander.com
Bellen mag natuurlijk ook altijd naar nummer 06 43212209      

ALLES VOOR EEN PERSOONLIJKE UITVAART
Engraved is hét platform voor de uitvaartbranche met producten en diensten die een indruk achterlaten. Een dierbare herinnering die voor altijd is vastgelegd.
Alle producten van Engraved worden op basis van de wensen van de klant vormgegeven, van de rouwkaart tot een bedrukte uitvaartkist, tijdelijke grafmarkering en uiteindelijk een graf- of urnmonument. Zo wordt iedere uitvaart persoonlijk en uniek!

A memory that lasts…
Engraved
0523 – 745580
www.engraved.nl
info@engraved.nl

Vaak maken mensen een gedenkteken, klein monumentje of iets dat herinnert aan hun overleden dierbare wat dan dicht bij hen is. Wat zou het fijn zijn als mensen troost kunnen putten uit nieuw leven dat ontstaan is uit as van hun dierbare. Het zien groeien en daardoor herbeleven van de herinneringen.
Wat is er fijner en tastbaarder dan uit het keukenraam te staren naar de boom die een glimlach tevoorschijn laat komen en in gedachten de herinnering laat herbeleven.
Het gevoel weer even heel dicht bij elkaar te zijn.

EVERTREE is een 100% biologische urn voor mens en dier, die uit de as en de herinneringen aan onze dierbaren een levende boom laat groeien.

www.evertree-nederland.nl
06 1558 5347
Doorbraakweg 43
NL-7783DC Gramsbergen 

Ieder kind maakt in de verschillende leeftijdsfases weer andere, nieuwe ontwikkelingen door.
Zo ook bij verlies. Tijdens de begeleiding van kinderen die met een verlieservaring te maken
hebben (gehad), combineer ik beeldende therapie met mijn kennis op het gebied van rouw- en verliesverwerking. Ik geef ze handvatten om hun verlieservaring te accepteren, eigen te maken en help ze weer uit te kijken naar de toekomst. Want ieder kind heeft het recht om zich gelukkig te voelen.

Femke van Midden
Beeldende therapie | Rouw- en verliesbegeleiding
06-28112519
www.femkevanmidden.nl
info@femkevanmidden.nl

Met de inzet van dragers van Ferentes creëert u rust in het afscheid. De dragers nemen de praktische momenten, waarop uw dierbare tijdens het afscheid verplaatst moet worden, van u over. Terwijl uw dierbare naar de laatste rustplaats wordt gedragen, kijkt u in alle rust toe hoe de dragers dat waardig en respectvol doen. Dat geeft u als familie de gelegenheid om het moment van afscheid bewust en in harmonie te beleven. Naast het traditionele grijze of zwarte drager uniform is er tegenwoordig ook de casual optie. Een informele look voor een unieke uitvaart.

Kaap Hoorndreef 66 | 3563 AW Utrecht
Tel: 030-6977237
www.ferentes.info

Ik ben Diana Bekker en onder de naam Foto di Vita heb ik een fotostudio in Woerden. Mijn werk bestaat uit verschillende soorten fotografie met als specialisatie Seniorenfotografie. Iedere oudere verdient een mooi portret. Voor nu en ook voor later. Ik kom thuis fotograferen en neem alle tijd en rust om een mooie serie portretten te maken, gewoon aan de keukentafel.

Wil je nog een stapje verder gaan, samen met een regisseur maak ik een uitgebreide film en fotoreportage van jouw levensverhaal door middel van een uitgebreid interview en locatiebezoek.

Meer info?
Telefoon: 06 10513410
www.fotodivita.nl/senioren
www.jeleveninbeeld.com 

U komt binnenkort naar de Uitvaartmarkt, maar hopelijk laat uw eigen uitvaart nog lang op zich wachten. Tot het zover is, wilt u voldoende financiële ruimte hebben om te genieten van uw eigen leven. Heeft u een woning met overwaarde, dan kunt u die vaak (zelfs met alleen een AOW) gebruiken voor verbeteringen aan uw woning om langer te blijven wonen, zorgkosten te betalen, uw inkomen aan te vullen of alvast te schenken met een 'warme' hand. Wilt u hier meer over weten of een uitvaartverzekering sluiten, neem dan contact op met Frank Financiële Huisarts.

Frank Financiële Huisarts
0348-508174 / 06-24919819
frank@frankfh.nl
www.frankfh.nl 

De gemeente Woerden heet u welkom op de Uitvaartmarkt

De gemeente Woerden heeft een aantal begraafplaatsen in eigendom, waaronder de algemene begraafplaats Rijnhof gelegen op Geestdorp. Deze dateert uit 1976. Op de begraafplaats is er een Algemeen,- Rooms-Katholiek,- en een Islamitisch gedeelte.
Op de begraafplaats zijn algemene graven, particuliere graven, open- en gesloten urnen nissen en urnenkelders. Daarnaast beschikt de begraafplaats over een strooiveld met een gedenkplaats en kunt u gebruik maken van de aula.

Momenteel wordt de begraafplaats aan de zuidzijde gedeeltelijk opnieuw ingericht. Er komt de mogelijkheid voor natuurlijk begraven en er wordt een foetus veld aangelegd. Met dit nieuw ingerichte gedeelte wordt, net zoals de andere delen, voorzien in een plaats waar in alle rust begraven en herdacht kan worden.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Jan Rensenbrink en/of Monique Pels van de gemeente Woerden via telefoonnummer 14 0348.

Begraafplaatsteam 

Wist je dat je ook voor een lichte balseming kan kiezen na het overlijden in plaats van een koeling? Een lichte balseming vertraagt de achteruitgang van een lichaam van binnenuit, de ruimte hoeft niet meer gekoeld te worden. Naast dat je op een warme manier afscheid kan nemen van jouw dierbaren, wordt hij of zij ook als ‘minder eng’ ervaren. Wat heeft jouw voorkeur? Verdiep je hier nu alvast in en maak dit toch wat lastige onderwerp bespreekbaar! HQ Thanatopraxie verzorgt al meer dan tien jaar respectvolle opbaringen door heel het land.

Meer informatie? Kijk eens op www.hq-thanatopraxie.nl of bel naar 06 23265059
HQ Thanatopraxie
Vinkelsestraat 82b
5383 KM Vinkel
Info@hq-thanatopraxie.nl 

James Catering een cateraar pur sang die al 25 jaar zijn vak verstaat en net even dat verschil maakt. Wij zijn een familiebedrijf al drie generaties lang en dagelijks verzorgen wij met veel enthousiasme, creativiteit en vakkennis de catering tijdens het voorafscheid, thuiscatering, uitvaart of condoleance. Persoonlijke aanpak en bekendheid met de etiquette van de uitvaartbranche maken James Catering VOF uw ideale partner.

James Catering VOF
Familie Tuls
0348–474380
www.james-catering.nl | www.uitvaart-catering.nl
info@james-catering.nl

Stichting JouwLaatsteLevensfase is opgericht voor mensen die met de eindigheid worden geconfronteerd. Dit kan zijn door ouderdom, of dat er een diagnose is gesteld van een ziekte of dat de ziekte zich ontwikkelt. Of je bent mantelzorger, naaste van een dierbare in deze levensfase. Ons doel is om bewustwording te creëren wat er nog wel kan, hoe men de eigen regie kan houden en inspiratie om het door-leven en het leven met elkaar te koesteren. De trend om langer thuis willen blijven wonen, de druk op de mantelzorgers en naasten sturen aan op een andere bewustwording, beeld en omgang met de laatste levensfase.

www.jouwlaatstelevensfase.nl
monique@jouwlaatstelevensfase.nl
06–13341257

De naam Koester komt van het werkwoord koesteren.
Volgens de Dikke van Dale betekent dit:
- Liefderijk verzorgen
- Weldadige warmte geven aan
- Huldigen
- Zich verwarmen

Volgens mij allemaal woorden waar we aan denken bij het afscheid van onze geliefden en dierbaren.
Met mijn handgemaakte lijkwaden van vilt, linnen of hennep wil ik graag een warme bijdrage leveren aan het afscheid van jullie geliefden en dierbaren.

Saskia Beentjes
06 – 4293 1377
www.koester.nu | koester.waden@gmail.com

Afscheidsfotografie voor een liefdevolle herinnering

Van de meeste belangrijke gebeurtenissen in ons leven worden foto’s gemaakt. Een geboorte en een bruiloft worden als vanzelfsprekend gefotografeerd. Aan het vastleggen van onze laatste reis wordt helaas vaak niet gedacht, terwijl er juist bij nabestaanden na de uitvaart sterke behoefte is aan iets tastbaars, iets waarop de verbinding tijdens de uitvaart zichtbaar is.
Foto’s helpen bij het verwerken van verlies én bieden een tastbare herinneren. Keep Memories Alive legt de belangrijke momenten van het afscheid vast in pure, liefdevolle beelden en verwerkt deze in een mooi boek voor een waardevolle blijvende herinnering.

Keep Memories Alive
Frouke Ringenoldus
06 – 3914 9019
www. keepmemoriesalive.nl

Kleurjekist - Geef kleur aan afscheid en herinneringen
Kleurjekist levert een uitvaartkist en afscheidsritueel in één. De geïllustreerde deksel geeft houvast - vergelijkbaar met een kleurplaat - en biedt families, kinderen, vrienden en collega’s een verbindende, gezamenlijke activiteit. Het creatieve proces en het resultaat maken onderdeel uit van een kleurrijk afscheid en dragen bij aan een bewust en positief rouwproces.
Samen schilderen werkt verbindend. Tijdens het schilderen ontstaat ruimte voor verhalen en emoties, voor een lach en een traan. Dierbare momenten. Zo draagt Kleurjekist bij aan het creëren van waardevolle en liefdevolle herinneringen.

De illustraties van Kleurjekist maken van het laatste huis van de overledene een waar kunstwerk.
www.kleurjekist.nl | 010 - 236 73 32 | @kleurjekist 

Als je weet wanneer je einde komt

Als een mens te horen krijgt dat hij of zij nog een beperkte periode te leven heeft, dan komt iemand aan in de laatste fase van het leven.
Na aanvaarding komt er een periode van de balans van het leven opmaken en volgt zoeken naar perspectief gericht op het afronden van het leven en toeleven naar het einde.
Wat kun en wil je doen en laten in de tijd die je hebt ?
Op weg naar het leven los kunnen laten en afscheid nemen.
Gericht op bezig zijn met komend overlijden en de tijd na overlijden en de uitvaart.
Heb je in de laatste fase van het leven behoefte om dat met goede en professionele hulp passend bij jezelf en in eigen tempo door te maken ?
Ik loop met je mee.

Jan Piet de Wit
laatste levensfase begeleider
www.laatste-levensfase-begeleider.nl
jan-piet@laatste-levensfase-begeleider.nl
06 18258580

Op Park Oudeland aan de rand van het mooie landgoed Bredius ligt het Logeerhuis Bredius Woerden. Een sfeervolle woning met 4 logeerappartementen en een gemeenschappelijke huiskamer. Een huiselijke plek waar het ook een beetje voelt alsof u op vakantie bent. Een team van coördinatoren en vrijwilligers heet u als logé en uw mantelzorger van harte welkom en werkt nauw samen met de wijkverpleging en huisartsen, indien dit nodig mocht zijn.

U kunt gebruik maken van ons logeerhuis als u thuis intensieve zorg krijgt van uw mantelzorger. Tijdens uw logeerverblijf kan uw mantelzorger even tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

Logeerhuis Bredius
0348-591010
www.logeerhuisbredius.nl
info@logeerhuisbredius.nl

Lux Aeterna is een klein koor van gevorderde amateurs, dat speciaal opgericht is om te zingen bij uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten in Utrecht en ruime omstreken. Ons koor bestaat uit vrijwilligers, die graag hun passie voor zingen in willen zetten voor anderen. We willen met gezongen muziek diepgang verlenen aan rituelen rond overlijden en afscheid nemen.
Onze dirigent Elodie Schuddeboom ondersteunt u bij het kiezen uit ons brede repertoire van wereldlijke en religieuze koorstukken. U betaalt alleen de uren van onze dirigent.

Voor contact over een uitvaart kunt u bellen naar 030-2029143, bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Zie voor overige informatie www.koorluxaeterna.nl

Ik maak een kunstwerken van dierbare foto's en/of herinneringen.
Hoe gaat dat in z'n werk? Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis of in mijn atelier noteer ik alles wat je graag terug wilt zien in het werkstuk . Kleuren, foto's, plekken, muziek, objecten - álles mag en álles kan. Al deze ingrediënten fotografeer en verwerk ik tot een uniek en persoonlijk kunstwerk.
Ik neem je mee in het proces en aan de hand van de schetsen die ik stuur kunnen we daar waar nodig aanpassingen maken. Je bent van harte welkom om te bellen of ik iets voor je kan betekenen, ik spreek je graag!

Margo de Wijk
Beeldend kunstenaar
06 – 3069 6170
www.portretkunst.com
margo@portretkunst.com 

Vlak nadat u een dierbare verloren bent, komt er veel op u af. U wilt een waardig afscheid,
waarbij u samen met uw familie, vrienden en bekenden herinneringen kunt ophalen en
elkaar steun kunt bieden. Laat u ontzorgen en deel uw wensen met De Markies. In de
verschillende besloten ruimtes kunt u een invulling kiezen die het beste bij u past; een
condoleance, uitvaartplechtigheid, informeel samenzijn of een combinatie hiervan behoren
tot de mogelijkheden.
Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.

De Markies
Vd Valk Boumanlaan 61 | 3446 GG Woerden
0348-431399
www.restaurantdemarkies.nl
info@restaurantdemarkies.nl

Met liefde, aandacht en passie maakt Harm Rietveld bijzondere urnen uit hout en/of andere materialen met een natuurlijke oorsprong, om mensen hiermee emotionele steun te bieden bij verlies of afscheid.

Zo is er de LittleWood© mini urn. Een handformaat urn die je kunt vasthouden. De houten urn neemt de warmte van je handen aan en door de ronde en gladde vormen nodigt hij uit om vast te pakken en te koesteren. Hiermee biedt hij iets bijzonders voor de nabestaanden, de mogelijkheid om herinneringen zowel letterlijk als figuurlijk vast te houden.

Kijk voor meer informatie op: www.memoriestokeep.nl 

Veel gebeurtenissen in het leven zijn goed voor te bereiden, maar het is soms niet makkelijk om een beeld te krijgen van de laatste fase van een mensenleven. Zo’n periode kan veel emoties met zich mee brengen en ook veel vragen en wensen oproepen.
Men kan bij ons terecht voor ondersteuning THUIS (woon-zorginstellingen beschouwen wij ook als
thuis) of in het HOSPICE tijdens de laatste fase van het leven. Onze hulp wordt geboden door
deskundige vrijwilligers en is aanvullend op de beroepszorg.

Stichting de Mantelmeeuw
0348-423784
www.demantelmeeuw.nl


metElla is Professional Organizing voor particulieren en bedrijven.
Het samen van een huis of werkplek (weer) een thuis maken. Dit bewerkstellig ik door samen te onderzoeken wat belemmerende factoren zijn om afscheid te nemen van dierbare, kostbare of gewoon van spullen.
Bijvoorbeeld kan dit gaan om eigen hobby materialen, maar wat te doen met de hobby materialen van een overleden partner?
Vanuit mijn kennis en ervaring en persoonlijke interesse ondersteun ik met liefde en zorg dit soort processen.

www.metella.nl

Herken je je in deze woorden?

De uitvaart ging als een roes aan mij voorbij en heb eigenlijk vele dierbare mensen gezien. Maar wat werd er precies gezegd is mij ontgaan, het verdriet en de emoties waren zwaar.

Het filmen van de uitvaart heeft mij en de mensen om mij heen veel steun gegeven om samen nog eens echt terug te kijken. Wat gebeurde er tijdens de afscheidsdienst dat er toch met een lach en een traan op terug gekeken kan worden. Dierbare herinneringen die voor mij persoonlijk zijn gaan worden. Wilt u de uitvaart laten filmen/ livestreamen of fotograferen om nog eens in een vertrouwde omgeving terug te kijken?

Wij zorgen ervoor dat u deze op usb stick thuis gestuurd krijgt met een herinnering aan de afscheidsdienst. ( of een fotoboek naar wens)

Mijn Laatste Ik
Diana Smit
06-52012950
www.mijn-laatste-ik.nl

Natuurwens biedt u de mogelijkheid uw urn te begraven in de mooiste natuurgebieden, zoals Het Nationale Park De Hoge Veluwe. U kiest hier zelf uw plek in de vrije, ongerepte natuur.

Bij Natuurwens worden de nabestaanden volledig ontzorgd. Alles is vooraf geregeld. Er is sprake van eeuwigdurend grafrecht, dus in de toekomst geen extra kosten voor verlenging. Ruimen is uitgesloten. Onze bosbeheerders zorgen voor het beheer en onderhoud van de natuurgebieden. En om de natuur zo natuurlijk mogelijk te houden, wordt de gekozen plek alleen gemarkeerd met een veldkei.

Zo bijzonder kan uw laatste rustplaats zijn.

Ontruimingsdeal is dé specialist in ontruiming in heel Nederland.

We zorgen ervoor dat een woning of bedrijf binnen 1 dag bezemschoon is opgeleverd en klaar is voor de eindinspectie. Wij hebben altijd voldoende mankracht en de juiste materialen beschikbaar om iedere klus te klaren. Als u spullen over heeft na een ontruiming of verhuizing kunt u het verkopen of wij kunnen het milieuverantwoord weggooien. Maar u kunt er ook voor kiezen om het te doneren aan het goede doel. Zo werken wij samen met DOCK JIT, zij helpen probleemjongeren met het opbouwen van een nieuwe toekomst.

Ontruimingsdeal
Said Afkir
www.ontruimingsdeal.nl
info@ontruimingsdeal.nl

Iedereen krijgt vroeg of laat met verlies te maken. Omgaan met verlies doet ieder op zijn eigen
manier. Dat vraagt tijd en energie. Tijdens dit persoonlijke proces kun je behoefte krijgen aan een
luisterend oor, aan support. Voor erkenning van je gevoel, aandacht en expertise kun je bij Praktijk Papaver terecht. Samen lopen we een stukje door jouw leven, en daarna... ga je zelf weer verder.

Praktijk Papaver
Verliesbegeleiding
Trudy ten Have
06-30019735
www.praktijkpapaver.nl

Soms vertellen bloemen wat we zelf niet kunnen zeggen.
In tijden van verdriet, afscheid en verlies geven ze troost, zijn ze een uiting van medeleven. Bloemen vertellen een verhaal en helpen herinneringen te koesteren.
Gaat u uit van iemands lievelingsbloem? Of ziet u liever dat het karakter van de overledene terugkomt in het rouwboeket? Ingetogen, bond, bescheiden, romantisch of kleurrijk? Alles is mogelijk.

Als u afscheid moet nemen van een dierbare, helpen wij u graag uw wensen te vertalen naar een mooi passend boeket of bloemstuk.

0348 – 412 079
www.pelsbloemisten.nl
info@pelsbloemisten.nl 

De sfeervolle Grand Salon van Plein 7 is een prachtige locatie voor condoleances en/of een informeel samenzijn met familie & vrienden. Grand Salon betekent letterlijk Grote Woonkamer en dat is wat deze ruimte uitstraalt. Plein 7 is uniek vanwege de ligging midden in het centrum van Woerden. Met een eigen professionele keukenbrigade worden uw hapjes, lunch, borrel of diner huisgemaakt volledig naar wens verzorgd.
De locatie is voorzien van moderne faciliteiten en is daarmee ook geschikt voor afscheidsdiensten. Plein 7 beschikt naast de Grand Salon over nog 4 andere sfeervolle ruimtes en biedt daarmee ook mogelijkheden voor kleine(re) gezelschappen.

PLEIN 7
Kerkplein 7
3441 BG Woerden
www.plein7woerden.nl
0348-508912
info@plein7woerden.nl 

Het verhaal van ieder mens is een schat aan inspiratie voor een passend afscheid.
Met liefde en aandacht begeleid en creëer ik afscheidsvieringen. Altijd vanuit de vraag: wie
ben jij en wat past bij jou?
Mijn vader was dominee en mijn moeder was kunstzinnig therapeut, dus het meemaken van
verschillende levensvisies en het denken over de mysteries van leven en van dood, horen al
van jongs af aan bij mij.
Mijn theaterachtergrond, opleiding tot systemisch coach en liefde voor muziek en taal, zijn
hulpmiddelen die ik inzet in het vormgeven van precies dat verhaal dat verteld wil worden,
precies dat afscheid dat jij zoekt.
Ik ben er voor iedereen, voor mensen van elke religie of levensovertuiging.

Nelleke Posthumus Meyjes
www.rituelenbijafscheid.nl
info@rituelenbijafscheid.nl 

Even voorstellen…

Ik ben Suzanne Verhaaf, wonende in de Zaanstreek. Met mijn bedrijf genaamd Rouwtroost ontwerp, beschilder en maak ik uitvaartwaden, kistkleden, binnenbekledingen, decoratiedeksels en uitvaartrokken. Ook beschilder ik uitvaartkisten en urnen en maak ik voor nabestaanden schilderijen/portretten.

Iedere opdracht zie ik als een meesterwerk die mijn volledige aandacht zal krijgen. Op deze manier draag ik graag bij aan een mooi en vooral persoonlijk afscheid.

Warme groet,
Suus

Rouwtroost
info@rouwtroost.nl
www.rouwtroost.nl
0647510056  

Wij beschikken over 3 uitvaartbussen waar naast de overledene nog 8 tot 26 belangstellenden
kunnen meerijden.
Waarom een uitvaartbus?
- Uw dierbare blijft tot het laatste moment in uw midden;
- Er kan een afscheidstour worden gereden langs dierbaren plekken;
- U hoeft niet zelf te rijden met heftige emoties;
- U bent met elkaar en niet in verschillende volgauto’s;

Rouwbussen
Peter van Nek
06–47848181
www.rouwbussen.nl
info@rouwbussen.nl 

Nabijheid en duurzaamheid met de Rouwbakfiets

De behoefte om de milieubewuste leefwijze ook rond de uitvaart invulling te geven wordt steeds groter. Daarbij willen we zo lang mogelijk bij onze dierbare overledene zijn om afscheid te nemen. Een afscheid met de rouwbakfiets maakt dat mogelijk.
De bloemen kunnen op de kist of op de bakfiets gelegd of gehangen worden. Het is prachtig om de bak rond de mand of kist vol te leggen met bloemen of bladen van het seizoen.
Rustig fietsend in een lange stoet begeleiden we onze dierbare naar de laatste rustplaats. Met de rouwbakfiets mogen familie en vrienden zelf fietsen. 

Het verhaal achter de RouwParels

De alledaagse plakjes cake en broodjes kaas stonden voor mij in schril contrast met de bijzondere
en speciale gebeurtenis van het overlijden van mijn opa. Geboren worden en overlijden doe je maar
1 x in je hele leven. Dat verdient toch iets specialers?

RouwParels
Sabine van Winsen
06–4216 3839
info@rouwparels.nl

De Memento Blue Pebbles van Royal Delft; Tastbare troost. Voor de generatie van nu en later.
De behoefte aan een fysiek eerbetoon, ritueel of traditie is van alle eeuwen en gaat door alle leeftijden, rangen, standen en achtergronden heen. Om te eren, te gedenken en om kracht en energie uit te halen. Royal Delft biedt met de Memento Blue Pebbles 12 unieke en stijlvolle omhulsels voor een hoeveelheid as van een dierbare. De designers, ambachtslieden en meester-schilders van Royal Delft werken met liefde, zorg en aandacht aan deze handbeschilderde mini-urnen. De decoraties komen voort uit vele vormen van inspiratie. Metaforen, symbolen en patronen met allemaal een andere oorsprong. Diverse kunststijlen gebaseerd op de wisselende natuur, de levensloop, heimwee en verlangen, transformatie en de eeuwige liefde.

Naast de urnen collectie is er ook de mogelijkheid om het ontwerp van de urn aan te passen aan persoonlijke wensen.

Voor meer informatie: www.royaldelft.com | 015-7600800.

Heeft u al eens nagedacht over het vervoer bij uw uitvaart?
Weet u dat er veel meer mogelijkheden zijn dan de traditionele zwarte uitvaartstoet.
Naast het mooie klassieke zwart kunt u kiezen voor een andere kleur; zilvergrijs, antracietgrijs, wit,
bordeauxrood, blauw of roze. Of u kiest voor bijzonder rouwvervoer; een oldtimer, een bus, een
loopkoets, een fiets, hotrod. Straver Mobility biedt vele mogelijkheden voor een afscheid in stijl, passend bij de overledene.

Informeer bij uw uitvaartondernemer of kijk op www.stravermobility.nl

Daar waar het leven eindigt zijn de tranen bitter en zoet tegelijk. Leny van Studio Bitterzoet levert rouwkaarten voor baby’s, kinderen en (jong)volwassenen die bijdragen aan de uiting van trots, liefde en gemis die worden ervaren bij een overlijden.

Ik ontwerp moderne rouwkaarten waarbij vooral het leven en het bestaan van de persoon centraal staat. Een rouwkaart mag kleurrijk, gedurfd en anders zijn. Want zo persoonlijk en eigentijds als een uitvaart kan zijn, zo persoonlijk is ook de vormgeving en de inhoud van de rouwkaart.

Naast een volledig geautomatiseerde webshop ben ik beschikbaar voor persoonlijke ontwerp-ondersteuning, begeleiding en advies.

Studio Bitterzoet
Leny Verweij-Algra
06 – 5028 8544
www.studio-bitterzoet.nl
info@studio-bitterzoet.nl
instagram.com/studio_bitterzoet

Wilt u as verstrooien of verstrooid worden op water? De vraag die wij regelmatig krijgen is of dat zomaar mag. Het antwoord daarop is ja. Particulieren mogen op de meeste binnenwateren in Nederland zonder vergunning of meldplicht as verstrooien.
Studio De Campagne heeft het urnbootje ontworpen om de asverstrooiing op water waardig en met zorg te laten verlopen. Het urnbootje is van 100% natuurlijk materiaal gemaakt en officieel goedgekeurd door waterschappen. Urnbootjes worden ambachtelijk in Nederland gemaakt.

Studio De Campagne
M: 06-18874887
info@studiodecampagne.nl
www.studiodecampagne.nl

Na het begraven van de dierbare, is de begraafplaats een plek waar een ieder, zeker de eerste tijd, wat vaker heen gaat. Vaak is de laatste rustplaats een kille, trieste plek. Hoe fijn is het om daar een mooi, verzorgde en waardige plek te treffen.

Tempus denkt daarin de oplossing te hebben gevonden. Welke al snel na de begrafenis kan
worden gerealiseerd en kan blijven liggen tot aan het moment dat er een definitief monument geplaatst wordt.

Hierdoor kunt u, uzelf wat langer de tijd geven om over een definitief monument na te denken.

www.tempusgedenkstenen.nl
info@tempusgedenkstenen.nl 

De TroostBoxX is ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen die betrokken zijn bij een overlijden. De TroostBoxX is visueel, tastbaar, symbolisch en ritualistisch en is daardoor een hulpmiddel die voor, tijdens en na de uitvaart(week) ingezet kan worden om de dood en gevoelens daarover bespreekbaar te maken.
Met behulp van de TroostBoxX kan het afscheid nemen van een overledene concreet worden gemaakt en kan het helpen de rouw te verzachten bij het verliezen van een dierbare.

TroostBoxX
www.troostboxx.nl
Info@troostboxx.nl
06 11136234 

UWassistent omdat het SAMEN beter gaat!
Met hulp van UWassistent kunt u langer thuis blijven wonen. UWassistent heeft een uitgebreid dienstenaanbod om u te ondersteunen en de mantelzorger te ontlasten
Mantelzorg is een mooie, dankbare, maar soms ook zware taak. Mantelzorg geeft veel voldoening. Maar de intensieve zorg kan leiden tot overbelasting. UWassistent vermindert de zorg- en regeldruk door ondersteuning te bieden.

Wat kan UWassistent voor u betekenen?
• Begeleiding naar het ziekenhuis
• Hulp bij de maaltijdverzorging
• Slaap-en waakdiensten
• Zorg op maat
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

www.uwassistent.nl
woerden@uwassistent.nl

In de Uitvaartbus van Mark van de Poel kunnen 15 tot 17 nabestaanden de overledene begeleiden tijdens de dag van de uitvaart, vanuit huis of het uitvaartcentrum naar de locatie waar een bijeenkomst wordt gehouden, de kerk, het crematorium of de begraafplaats.
De Uitvaartbus is niet alleen geschikt voor het afleggen van langere afstanden maar juist óók voor uitvaarten die in of rondom de woonplaats van de familie plaatsvinden.
U bent geheel vrij in het bepalen van de route(s). Een tour langs voor u belangrijke huizen of plaatsen, waar eventueel ook gestopt kan worden, maakt de rit extra persoonlijk.

www.uitvaartbus.nl 

Van Dam Natuursteen is een familiebedrijf dat persoonlijke aandacht als prioriteit heeft. Rust, tijd en persoonlijke aandacht, daar staan wij voor. Van ontwerp tot plaatsing, alles wordt door bekwaam en opgeleid personeel uitgevoerd. Samen met u gaan wij op zoek naar het monument dat het beste past. Voor elk budget is een mooi passend monument te vinden. En als het monument wordt geplaatst, mag u daar als u wilt, bij aanwezig zijn.

www.vandamnatuursteen.nl
info@vandamnatuursteen.nl
0348 - 460 828

Wat doet een ritueel? Wat beweegt een ritueel? Waarom eigenlijk, die rituelen? Een ritueel met kleur, beweging, woorden en muziek helpt ons te weten, te voelen, te begrijpen en te doen. En bij afscheid is er behoefte aan al die aspecten. Ik help je om met een ritueel ruimte aan
gevoelens en betekenis te geven.

Vormgeven en Voorgaan Ritueelbegeleiding
06–1351 8285
www.vormgevenenvoorgaan.nl
indra@vormgevenenvoorgaan.nl

Waddenwood is in 2015 begonnen met het maken van houten urnen en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. zowel particulieren als professionals in de uitvaartwereld weten waddenwood inmiddels te vinden op het gebied van houten urnen, houten grafmonumenten en kisten.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

www.waddenwood.com
Michel@waddenwood.com
0654682545

Een intieme, sfeervolle ruimte met de mogelijkheid van opbaring in een van onze huiselijk ingerichte rouw/afscheidkamers. De multifunctionele kapel biedt de mogelijkheid om de condoleance, afscheidsdienst/uitvaart naar eigen wensen vorm te geven, zowel religieus als niet religieus. Ook voor een samenzijn na het afscheid van uw dierbare bent u welkom in de kapel. De stoelen en tafels zijn er gemakkelijk te verplaatsen; dus de ruimte is op meerdere manieren in te richten. De kapel is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Stichting Kapel Weddesteyn
Locatie: Utrechtsestraatweg 50 (naast zorgcentrum Weddesteyn)
Secretariaat: Prof. Oudlaan 16, 3445 CP Woerden
secretariaat@kapelweddesteyn.nl
06-11842241

Op Wereldlichtjesdag wordt er wereldwijd stil gestaan bij alle overleden kinderen.
Wereldlichtjesdag wordt traditiegetrouw elke 2e zondag in december gehouden. Wereldlichtjesdag Woerden zal naast het herinneren van overleden kinderen een plek zijn waar verdriet gedeeld kan en mag worden. Naast kaarslicht zal de avond aangekleed worden met muziek, sprekers en vooral aanwezigheid van elkaar. Dit jaar op zondag 11 december.

Wereldlichtjesdag Woerden
Nienke en Patrick Spithoven
www.wereldlichtjesdag.nl
wereldlichtjesdagwoerden@gmail.com

Een modern bedrijf in vlechtwerk met wilg en gespecialiseerd in betaalbare grafmanden en baren, grotendeels gemaakt van zelf geteelde biologische wilgentenen van eigen bodem. Kenmerkend voor de Wilgenstudio zijn de eigenzinnige designs, de mogelijkheid tot personaliseren van het product voor u als klant, natuurlijk kleurgebruik en de combinatie met andere ambachtstechnieken zoals het vilten van wol en het bewerken van leer. Alle grafmanden en baren hebben een zeer warme en zachte uitstraling en zijn met veel aandacht vervaardigd. De Wilgenstudio werkt duurzaam, door kleinschalig te werken en de ecologische voetprint ook zo klein mogelijk te houden. Dit betekent dat alle producten zo lokaal als mogelijk verkregen worden. Alle prijzen zijn transparant en gewoon te vinden op de website!
Wilt u meer weten, dan kunt u ons altijd bellen of onze website bezoeken en anders staan wij u graag te woord tijdens de uitvaartbeurs te Woerden op 21 mei, waar enkele van onze producten ook tentoongesteld zullen staan.

De Wilgenstudio ‘grafmanden en grafbaren’
www.dewilgenstudio.nl
06 – 12855059 | 06 – 41469037
dewilgenstudio@gmail.com


‘Ik schrijf je vandaag wat dichter bij mij’

Hou je van gedichten? Dan ontmoet ik je graag bij de stand van Zilveren Sleutels. Om wat te bladeren in mijn bundel ‘Ik mis je in alle kleuren’, een mooi gesprek te hebben of gewoon wat informatie te krijgen over wat ik als dichter en tekstschrijver voor je zou kunnen betekenen. Bijvoorbeeld met een persoonlijk gedicht.

Voor professionals werkzaam in de uitvaartzorg is er daarnaast ook nog De Gedichtentuin: een prachtig én betaalbaar abonnement op afscheidspoëzie. Nooit meer zoeken naar een passend gedicht, maar alles binnen handbereik in een prachtige verzamelmap. Ik vertel je er graag meer over!

Margreet Jansen | www.zilverensleutels.nl I De Gedichtentuin 

Ik ondersteun mensen tijdens hun leven om onaangename verrassingen na een overlijden te voorkomen. Ook help ik nabestaanden op weg na het overlijden van een dierbare. Hierbij staat begeleiding omtrent de administratieve, financiële, praktische, emotionele en digitale nazorg centraal. Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Door mijn uitgebreide netwerk bespaart u veel tijd en regelwerk tijdens deze verdrietige periode.
Ik kan u bijvoorbeeld helpen met:
Administratie rondom overlijden
Nabestaandendossier opstellen en bijhouden
Hulp voor nabestaanden bij het leegruimen van een woning (woningontruiming)
BoedelZ Organizing ondersteunt onder andere: senioren, naasten, nabestaanden, mensen in rouw, overbelaste mantelzorgers, drukbezette personen, makelaars, bewindvoerders, notarissen en uitvaartverzorgers.

Anca Lap-Majoor
ancalap@boedelz.nl
www.boedelz-organizing.nl

Dit unieke schilderij “Losgelaten”, is gemaakt op een oceandrum. Bij het bewegen van de drum hoor je het geluid van de branding.
De drum maak ik zelf en stem het geluid af op de te schilderen afbeelding.
Voor dit schilderij ontving ik een video van het uitstrooien van de as van een dierbare. Hiervan heb ik een aantal foto-opnames gemaakt waaruit deze afbeelding is gekozen.

De rust van het schilderij en het zachte geluid van de branding, de wind speelt met de as, het water en de wolken.

“Je kunt me vinden in de beweging van de elementen, in het ruisen van de zee, de wind, het water en in de vlammen van het vuur.
In het licht kun je me vinden. Waar liefde is, daar vind je mij”.

Joke van der Toolen
06 2670 2636
www.jokevandertoolen.com

“Mooi is niet de definitie van Duur. Mooi is de definitie van Persoonlijk.”

PEpa = PErsoonlijk PAneel.
Dit persoonlijke paneel wordt geleverd met een kamerscherm. Hiermee kan je de overledene afscheiden van de ruimte én een kleine handreiking bieden in de verwerking van het verlies. Want het persoonlijke paneel kan gevuld worden met foto’s, knuffels, boeken, parfum, drank, e.d.
Nabestaanden gaan op een positieve manier terug denken, waar hield … van?

- In één opslag zien wat voor persoon de overledene was.
- Een kleine handreiking in de verwerking van het verlies.
- Een rouwscherm zonder rouwkleuren.

Persoonlijke groet van Astrid!


Wanneer

Zaterdag 21 mei
van 11.00 tot 17.00 uur

Adres

Begraafplaats Rijnhof
Geestdorp 20
3444 BD Woerden